FREE SHIPPING BEST BOXING BOOTS

Seiten

Donnerstag

Alle store mærker begynder med en fantastisk historie

TOP BOXING BOOTS

Alle store mærker begynder med en fantastisk historie, og virtuose boksning er bestemt ingen undtagelse. Den europæiske atletisk slid mærke blev grundlagt af italiensk-indfødte, Donato De Martis , der har båret på arven fra de færdigheder gået ned af sin far, Alessandro.
Ligesom mange italienere på det tidspunkt, Alessandro De Martiis bosatte sig i Torino, Italien på jagt efter et bedre liv, efter at være flygtet sit hjem i det sydlige Italien under Anden Verdenskrig. Alessandro vej til at blive en professionel bokser blev den perfekte afsætningsmulighed til at fokusere sin energi og opbygge et nyt liv. Stadig i dag, Donato dybt hæger minderne, han har med at lære at kassen fra sin far, og levende husker følelsen af ​​stolthed han følte hver gang han gled på sin fars sko og handsker.
Til ære for Alessandro arv, Donato fortsatte i sin fars fodspor som professionel fighter og i sidste ende, som træner på den verdensberømte 5th Street Gym i Miami Beach, Florida , den træningsanlæg berømt for Mohammed Alis debut. Gennem hele sin omfattende karriere, og Donato lært de standarder, der er nødvendige for fighter udstyr og satte sig for at etablere virtuose Boxing som en autoritet og leder i boksning industri. Med deres fortsatte engagement i topkvalitet og hans forståelse for, at der er ingen erstatning for overlegen kvalitet, virtuose skaber autentiske og holdbar italiensk-made fodtøj og beklædning af de bedste materialer for at sikre, at du altid er på toppen af dit spil.
Ligesom den lidenskab og kærlighed til boksning, at Alessandro overført til sin søn, virtuose sigter også mod at inspirere og vække den næste generation af boksere. Gennem århundreder af dedikerede håndværk og viden om sporten, vi håber at skabe mestre og hjælp dem teste og skubbe deres egne grænser. Ved at kombinere boksning ekspertise med en reel forståelse af nutidens hurtigst voksende sport, virtuose Boksning hjælper dig med at udføre dit bedste, fra klokken til klokke. Før alt andet, vi håber, at når du glider på vores sko, du føler deres magt, og på samme tid, realisere din egen.